Geplaatst op

Privé Shoppen bij Cocon

Wil jij een keer de leukste winkel van Utrecht helemaal voor jezelf hebben?

Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Op elke donderdag en vrijdagavond is onze gehele winkel beschikbaar voor jouw unieke shopping experience. En alleen is ook maar alleen dus je mag maximaal 6 vriendinnen meenemen om de winkel mee te delen. Geef jouw en je vriendinnen nu snel op door een mailtje te sturen naar info@cocon-utrecht.nl. Meld hier even in : je naam, telefoonnummer en natuurlijk hoeveel vriendinnen je mee wil nemen en op welke data. Natuurlijk houden wij ook rekening met allergiën dus vermeld deze dan ook even in het mailtje.

private-shopping-cocktail
private-shopping-masker

Wanneer is onze winkel beschikbaar?

Elke week staat onze winkel open voor ontvangst op zowel donderdag als vrijdagavond vanaf 18:30 tot 22:00.

Speciale vriendinnen korting en goodiebag!

Tuurlijk is alleen winkelen al leuk maar om het nog beter te maken laten wij de gehele avond hapjes en drankjes komen (geheel gratis), is er leuke muziek, krijgen jij en je vriendinnen 10% korting op onze gehele collectie en een goodiebag cadeau.

Voordelen van privé shoppen

 

Deuren op slot
Tijdens de shopping experience gaan onze deuren op slot en dus hoef je je niet bezig te houden met andere mensen om je heen, alleen jij en je vriendinnen kunnen dus volop genieten van een geweldige en vooral gezellige avond. Je kunt lekker bijkletsen tijdens het shoppen en je hoeft uiteraard ook niet op je tassen te letten.

Extra korting en leuke extra's
Dus shoppen zonder worries en gewoon genieten dat is waar het om gaat, en dan ook nog eens met veel korting en veel gratis extra’s.

Reserveer nu
Ben jij dus ready voor deze unieke privé shopping experience? Meld je dan snel aan en dan zien we je heel graag in onze winkel!

Mocht je onze collecties alvast willen bekijken voordat je komt shoppen? Klik dan op onderstaande link of volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!

private-shopping-drinken

Boek snel een vriendinnenavond

Neem contact met ons op om een avond te reserveren.