Het Cocon team

De thuisbasis van Cocon treft u aan op de Choorstraat 17 in hartje Utrecht. We doen ons uiterste best om voor u een zo ruim en compleet mogelijk assortiment samen te stellen. Om dit te bewerkstelligen reizen we de internationale modebeurzen af om voor u de nieuwste ontwerpen bijeen te brengen.

Combineer onze collectie met de inmiddels 25 jaar ervaring die wij tot nu hebben opgebouwd en u zult begrijpen dat we niet voor niets een begrip in Utrecht zijn! Natuurlijk staat u er niet alleen voor. Ons team van ervaren en enthousiaste adviseuses denken graag met u mee en tonen u graag onze veelzijdige collectie!

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te mogen verwelkomen!
We zijn 7 dagen in de week geopend!

Het Cocon team

"We helpen je graag bij het styleren van een perfecte outfit."

Neeltje

Neeltje

EIGENARESSE (39 jaar)
Werkt 20 jaar bij Cocon

Als er iemand vrolijk is en in is voor een babbeltje, dan is het wel Neeltje. Ze is eigenaresse van Cocon en met vragen kun je altijd bij haar terecht. Ze helpt graag mensen en ook stylen vind ze superleuk. Zelf draagt ze erg veel items van merken die wij ook verkopen, maar haar favoriete merk is toch wel Studio Anneloes.

Karin

Karin

ASSISTENT MANAGER & VERKOOPMEDEWERKSTER (54 jaar)
Werkt 30 jaar bij Cocon

Ook Karin is een echte bezige bij. Is erg ervaren en weet dus veel te vertellen over de merken, ook is ze erg goed in stijladviezen geven, ben je jong of oud? Karin helpt je de juiste outfit te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Ze is zelf verliefd op de jurken met bijpassende blazers van Kyra&Ko en draagt dit eg vaak.

cocon-gineke

Ginneke

VERKOOPMEDEWERKSTER (56 jaar)
Werkt 18 jaar bij Cocon

Ginneke heeft ook superveel ervaring en is een echte lieverd. Ze is niet alleen goed in klanten voorzien van de juiste outfit maar ook outfits vinden voor paspoppen en etalages aankleden is haar ding. Ze is creatief en staat altijd voor de klanten klaar. Zelf is ze gek op de jurken en vestjes van Smashed Lemon, die kan ze elke dag wel dragen!

Lidy

Lidy

VERKOOPMEDEWERKSTER (60 jaar)
Werkt 15 jaar bij Cocon

Lidy is ook een ervaren verkoopster en draait al lang mee. Ze weet altijd goed alle merken aan te wijzen en voor hulp kun je dus ook altijd bij haar terecht. Ze kan als een van de beste vakken en de winkel netjes maken, kortom een echte aanwinst voor het team. Haar favoriete merk is Studio Anneloes, maar ook de sjaals van Otra Cosa vind ze erg mooi.

cocon-medewerkster

Felice

WEB MANAGER (18 jaar)
Werkt 5 jaar bij Cocon

Felice doet alles wat betreft onze online shop: cocon-utrecht.nl Ze zorgt altijd dat de items die we in de winkel verkopen ook online komen te staan en natuurlijk dat het er een beetje mooi uitziet. 24/7 online shoppen is namelijk de toekomst volgens haar. Ook komt ze elke week weer met leuke posts op onderanderen Facebook en Instagram. Wanneer nodig is helpt ze ook een handje in de winkel. Haar favoriete merk is Otra Cosa.

Neem een kijkje in onze winkel

ADRES

Cocon Utrecht
Choorstraat 17
3511 KL Utrecht

Route

CONTACT

Tel: +31 (0)30 2342154
Fax: +31 (0)30 2341404
Email: info@cocon-utrecht.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 10.00 - 18.00
Wo: 10.00 - 18.00
Do: 10.00 - 21.00
Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 18.00
Zo: 12.00 - 17.00

NIEUWSBRIEF