Tante Betsy

LOOK BOOK FW 2019/2020

Het Nederlandse merk Tante Betsy houdt van kleuren en patronen, mix en match, van folklore tot retro, van liefdevol tot eigenzinnig, vrouwelijk en natuurlijk uit plezier. Beschikbaar in de maten XS (maat 34) tot XXL (maat 50). Vrolijke patronen en kleuren en verwerkt in jerseystoffen die comfortabel zitten. Tante Betsy houdt van details en grappige combinaties: een lief knoopje, een schattig borduursel, kant en allerlei verschillende patronen.

De kleding van tante Betsy ademt blijheid uit; haar motto is dan ook 'Happiness in a Dress'. De jurken van Tante Betsy kunnen op verschillende manieren worden gedragen, uitbundig, gecombineerd met kleurrijke panty's, leggings of casual met hoge laarzen en in de zomer met sandalen en elegant met een paar panty's en hoge hakken. Kortom, voor elke gelegenheid, stemming, situatie of sfeer kan Betsy u laten stralen.

De kleding van tante Betsy valt iets groter dan normale maten. Als je twijfelt, kun je beter een kleinere maat kiezen dan degene die je normaal draagt.

Tante Betsy is een uniek Nederlands designmerk.

WEBSHOP