Lizzy & Coco

Het dameskleding merk Lizzy & Coco staat bekend om haar prachtige reversible jurken en bijpassende sjaals met verrassende prints. Deze met laser gesneden jurken zijn reversible en travel-friendly! En valt dus ook onder de bekende travel kleding. Wij zijn hartstikke blij dat wij een van de verkooppunten zijn van dit topmerk!

Colourful and unique reversible dresses and accessories!

Bekijk ons Look Book en shop de items in onze webshop hier!

LOOK BOOK

SELECTIE VAN DE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP (BINNENKORT ONLINE!)

All-Season Favourite

Het merk Lizzy & Coco is een eigentijds Nederlands label, wat gespecialiseerd is in reversible kleding. Deze items kun je het gehele jaar door dragen en zijn niet weg te denken uit ons aanbod! De nieuwste collectie bestaat uit vrolijk gekleurde jurkjes met bijpassende vestjes. Kun jij een keus maken welke reversible jurk jij het leukste vindt? Elke jurk heeft weer een fantastisch dessin, welke elke keer met veel liefde wordt ontworpen. En met de geweldige pasvorm is het echt een stukje kwaliteitskleding. Wij zijn fan!

Reversible, oftewel 2 jurken in 1!

De jurken van Lizzy & Coco zijn reversible. Dit betekent dat elke jurk twee verschillende prints bevat, een aan elke zijde. Draai de jurk binnenstebuiten en je hebt in een handomslag een andere jurk. Vergeet niet het waslabel uit de jurk te knippen, anders is deze zichtbaar als je hem aan deze kant draagt. Wij kunnen dit in de winkel voor je doen, maar dit kan uiteraard ook thuis met een klein (nagel)schaartje. Mocht dit niet zelf lukken, kom dan even langs of bel/mail ons. We helpen u graag verder!