Lien & Giel

Het dameskleding merk Lien & Giel staat bekend om haar mooie jurken met vrolijke en vooral kleurrijke prints en natuurlijk een goede pasvorm. Wij zijn hartstikke blij dat wij een van de verkooppunten zijn van dit topmerk!

Colour up your life!

Bekijk ons Look Book en en shop de items in onze webshop hier!

LOOK BOOK

ITEMS IN ONZE WEBSHOP

Vrolijke Prints

Het merk Lien & Giel is Nederlands en wordt ook alleen in Europa geproduceerd. De vrolijke en felle prints zijn haast niet weg te denken uit onze collectie. Elk seizoen worden wij weer opnieuw fan van deze prachtige jurken en natuurlijk bijpassende vestjes. Ze hebben een geweldige pasvorm en zijn zowel voor casual gelegenheden even als voor een feestje of op vakantie te dragen. Kom een keer langs in onze winkel en laat je helemaal opvrolijken door deze leuke printjes!

Organisch Katoen

Lien & Giel goes green! De jurken van Lien & Giel zijn namelijk gemaakt van organisch katoen, dit houdt in dat ze worden geproduceerd uit vezels van gecertificeerde biologische landbouw, en ze hebben hiermee zelfs het Global Organic Textile Standard keurmerk gekregen. Ook bij het verven van de stoffen is gedacht aan het milieu. Zo voldoet het verfproces van de jurken aan strenge eisen en maken ze gebruik van niet-giftige stoffen. Nikkel, PVC en chroom bijvoorbeeld komen hierbij niet aan te pas. Daarnaast zijn de items van Lien & Giel 100% kinderarbeid vrij. Wij zijn hartstikke blij dat steeds meer merken bij de productie het milieu en de mensenrechten in gedachte nemen en hierin ook stappen ondernemen. We love it!